Soorten trapliften

Voor elke situatie een geschikte oplossing

Er zijn zoveel verschillende soorten trapliften dat er voor elke situatie een geschikte oplossing is. Past een standaardmodel niet op uw trap? Dan wordt de traplift gewoon op maat gemaakt. Het maakt dus niet uit wat voor soort trap u heeft; recht, met bochten of een wenteltrap. Alles is mogelijk dankzij een ruime keuze in verschillende soorten stoelliften.

/01

Traplift voor binnen

Dankzij een traplift komt u op plekken die u anders niet of moeilijk kunt bereiken. Uw slaapkamer, zolder of kelder zijn ook voor u weer bereikbare ruimtes door de installatie van een stoellift. Het is mogelijk om meerdere verdiepingen te overbruggen met een traplift. Normaal gesproken kan een traplift maximaal tussen 120 en 160 kilogram dragen. Ook voor kinderen zijn er speciale stoelen die zo gemaakt zijn dat zij er makkelijk op kunnen zitten. De stoelen zijn vaak verstelbaar, zodat de traplift niet vervangen hoeft te worden als uw kind groeit.

Tegenwoordig hoeft een stoellift er niet meer saai en grijs uit te zien. Dankzij de keuze uit verschillende soorten bekleding, vormen en kleuren kunt u de stoel helemaal naar uw smaak aanpassen. Het is vaak zelfs mogelijk om de kleur van de rail te bepalen. Op deze wijze past uw traplift beter bij uw interieur.

/02

Traplift voor buiten

Wist u dat er ook trapliften voor buiten zijn? Ideaal als uw woning via een trap te bereiken is. Daarnaast plaatsen wij ook trapliften van uw woning naar de tuin. Een klein opstapje kan al een groot probleem zijn. Stoelliften voor buiten zijn hetzelfde als trapliften voor binnen, maar verschillen in het feit dat zij goed beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden.

Zo wordt alle elektronica goed afgeschermd en krijgen de materialen een beschermende en UV-werende coating. De stoel is gemaakt van plastic, zodat deze waterafstotend is.

/03

Traplift voor rolstoelgebruikers

Rolstoelgebruikers hebben andere eisen aan een traplift. Voor hen installeren wij rolstoelliften en plateautrapliften. Deze zijn voorzien van een plateau waar de rolstoel veilig op kan staan. Als de lift niet in gebruik is, klapt u het plateau makkelijk op. Met een draagvermogen van 250 kilogram kan een rolstoellift gemakkelijk een elektrische rolstoel dragen. De stoellift is helemaal zelfstandig te bedienen. Ook is het extra veilig: de lift vertrekt niet voor de rolstoel goed op het plateau staat.

/04

Traplift voor blinden en slechtzienden

Een traplift biedt ook een uitkomst wanneer u blind of slechtziend bent. De traplift kan zo worden aangepast dat u de traplift gemakkelijk kunt bedienen. Dankzij handige oplossingen, zoals vergrote bedieningsknoppen of bediening via een joystick, kunt u de traplift eenvoudig bedienen. Voor het veilig op- en afstappen raden wij een wegdraaiende stoel aan.

Zodra u boven bent draait de stoel weg bij het trapgat en stapt u veilig op- en af. Na plaatsing zullen onze adviseurs uitgebreid de tijd nemen om u te laten wennen aan de stoellift. Zo wordt u op een veilige manier vertrouwd met het gebruikt van uw traplift.

Vraag ons advies op maat

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij weten alles over de verschillende soorten trapliften en helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Zoveel soorten trapliften met nog meer opties en extra mogelijkheden. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen dat u voorzien wordt van een op maat gemaakt advies.

favicon-valleiliften

Contact

Wij helpen met onze service iedereen, altijd en overal in Nederland. Of het nu gaat om advies, aanschaf of installatie van uw traplift: bel ons op: 088 - 11 55 693.

Of vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Scroll naar boven
Scroll naar top