Trapliften en stoelliften in Reuver

Offerte aanvragen

Bel ons: 088-1155693

Afspraak maken?

Vrijblijvend advies?

Traplift in Reuver

Bent u op zoek naar een traplift in Reuver? Of zoekt u een trapliftmonteur uit Reuver? Dan bent u bij Valleiliften.nl op het juiste adres. Dankzij een traplift blijft u langer mobiel in uw eigen huis. De traplift is eenvoudig en snel te plaatsen door onze trapliftmonteur uit Reuver. Trapliften zijn te monteren op elke trap, dus ook op die van u. Onze trapliftexperts helpen u graag. Zij geven u een passend advies op maat en beantwoorden al uw vragen.

Meer informatie of een prijsopgave?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

De voordelen van een traplift

Bent u slecht ter been? Dan zal u veel voordeel en gemak ervaren van een traplift in huis. Trapliften geven u uw vrijheid weer terug en brengen u veilig naar boven en beneden. Zo beweegt u zelfstandig tussen de verdiepingen en kunt u uw slaapkamer weer bereiken. De trap blijft beloopbaar voor uw medebewoners. Bovendien zijn onze trapliften geruisloos en verbruiken ze weinig stroom. Dankzij een traplift hoeft u niet meer noodgedwongen te verhuizen naar een gelijkvloerse woning.

Voor de plaatsing van uw nieuwe traplift vindt geen ingrijpende verbouwing plaats. Deze wordt tegenwoordig op de trap zelf gemonteerd, in plaats van tegen de muur. Hierdoor kan de traplift snel gemonteerd worden en krijgt u geen grote gaten in uw muur. Een traplift is binnen een dag geplaatst door een trapliftmonteur uit Reuver. Daarnaast is de traplift geruisloos, zodat u of uw buren niets merken als u de lift gebruikt.

Contactformulier

Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie

Onze vakmannen geven altijd een eerlijk advies en plaatsen betaalbare, degelijke stoelliften.

/01

Soorten trapliften

Voor elke situatie een geschikte oplossing.

/02

Traplift met bocht

Een traplift met één of meerdere bochten.

/03

Traplift vergoeding

Vergoeding krijgen voor uw traplift? Ontdek hoe!

/04

Advies

Wilt u zich laten adviseren? Neem contact op.

Een traplift in Reuver voor elke situatie

Er zijn verschillende redenen om een traplift aan te schaffen. Wanneer u slecht ter been bent, revaliderend of slechtziend bent, biedt een traplift uitkomst. Voor elke situatie is er een passende oplossing. Of u nou een rechte trap, trap met bochten of een wenteltrap heeft. Wist u dat het zelfs mogelijk is om buitenshuis een traplift te plaatsen? Wanneer uw woning of tuin in Reuver of omgeving alleen via een trap te bereiken is, biedt een buitentraplift een goede oplossing voor u.

Wij bieden daarnaast trapliften op maat voor uw persoonlijke situatie. Wanneer u afhankelijk bent van een rolstoel hebben wij speciale rolstoeltrapliften voor u. Met een rolstoeltraplift of plateaulift beweegt u geheel zelfstandig op een veilige manier van de ene verdieping naar de andere. Verder zijn er ook extra sterke trapliften met een draagvermogen tot 300 kilogram en trapliften speciaal voor kinderen. Wanneer u blind of slechtziend bent, kunnen wij een traplift op maat maken. Met speciale aanpassingen, zoals vergrote bedieningsknoppen of een joystick, komt u geheel zelfstandig en veilig boven. Na plaatsing zullen onze adviseurs uit Reuver uitgebreid de tijd nemen om u te laten wennen aan de traplift.

Trapliften geplaatst in Reuver zijn veilig

Een traplift geplaatst door onze monteurs in Reuver is ontzettend betrouwbaar. Dit moet ook, want u bent er immers afhankelijk van. Naast de standaard veiligheidseisen heeft u keuze uit extra opties om uw traplift zo veilig mogelijk te maken. Zo bent u er met een dubbele accu van verzekerd dat u nooit stil komt te staan tijdens uw rit. Dankzij de accu kunt u ook gebruik maken van uw traplift wanneer de stroom uitvalt. Ook kunt u kiezen voor speciale draaistoelen die het op- en afstappen veiliger maken. U draait de stoel voor het opstappen in een positie die voor u het makkelijkst is. Wanneer u boven bent draait u de stoel bij het trapgat weg en kunt veilig afstappen.

 • Startblokkering

  De lift vertrekt niet zonder u. De traplift start alleen wanneer de sleutel in het contact zit en de armleuningen naar beneden zijn gezet.

 • Sleutelvergrendeling

  Er kan niemand ongewenst gebruik maken van uw traplift.

 • Veiligheidsgordel

  Om de rit zo veilig mogelijk te laten verlopen zijn alle trapliften voorzien van een veiligheidsgordel.

 • Veiligheidsrail

  Dankzij de veiligheidsrail komt uw kleding nooit klem te zitten in de rail.

 • Klembeveiliging

  Zodra de lift onderweg een obstakel tegenkomt, stopt de traplift. Zo komt u nooit klem te zitten.

 • Noodstop

  Mocht het nodig zijn dan kunt u met een druk op de knop de lift onmiddellijk laten stoppen.

Beoordelingen van

ONZE KLANTEN

Wij kwamen erachter dat we een vergoeding konden krijgen voor een traplift. Daarom maar eens rondgekeken en een aanvraag gedaan bij Valleiliften. Een goede beslissing! De traplift werd vakkundig geïnstalleerd en draait als een zonnetje. Erg tevreden.

Mevrouw Mangel

24.07.2024, uit Gorinchem.

Mijn schoonouders zijn zeer tevreden met hun traplift die we voor ze geregeld hebben via Valleiliften. De lift werkt goed en de prijs viel ons alleszins mee. Handig dat je vooraf meerdere offertes vergelijken kunt. In ons hebben jullie een tevreden klant.

Meneer Mens

23.07.2024, uit Oudenbosch.

Wist u dat?

Een traplift is een stoel met aandrijving die zich voortbeweegt over een rail die is bevestigd op een trap. Een traplift wordt, indien mogelijk, bij voorkeur langs de muurzijde van de trap aangebracht. Een dergelijke lift is primair bedoeld voor personen die niet op eigen kracht naar boven of naar beneden kunnen. Over het algemeen zijn er voor de installatie van een traplift geen bouwkundige werkzaamheden nodig.

Kosten van een traplift

De prijzen van een traplift variëren en zijn afhankelijk van het soort traplift dat u nodig hebt. Een standaardmodel voor op een rechte trap is bijvoorbeeld voordeliger dan een op maat gemaakte traplift voor een wenteltrap. Ook hangt de prijs van een traplift af van de extraatjes. Wilt u de rail of stoel in een bepaalde kleur hebben? Dan kan dat tegen meerprijs. Zo zijn er ook verschillende modellen stoelen waar u uit kan kiezen. Het kan zijn dat u recht hebt op een vergoeding of subsidie in Reuver.

Vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning krijgt u dan een traplift in bruikleen of koopt u uw eigen traplift met een persoonsgebonden budget. Deze vergoedingen en subsidies verschillen per gemeente. U kunt bij uw zorgloket of wijkteam in Reuver vragen naar de mogelijkheden. Ook wordt er vaak een eigen bijdrage gevraagd die uiteindelijk hoog op kan lopen. Laat u zich voordat u een traplift aanschaft goed over informeren in Reuver.

Onze trapliftmonteur uit Reuver

Dankzij ons grote netwerk door heel Nederland zit er ook een vakman in de buurt van Reuver. Onze trapliftmonteur uit Reuver geeft u na een persoonlijk gesprek advies op maat. Dankzij zijn ervaring en expertise bent u verzekerd van professionele hulp. Wij werken altijd volgens de laatste veiligheidseisen en onze vakmannen plaatsen betaalbare, degelijke trapliften. De trapliftmonteur uit Reuver komt bij u thuis om de trap op te meten en kijkt samen met u naar de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Onze laatste

PROJECTEN

Nieuwe traplift

Nieuwe traplift plaatsen in Epe.

Stoellift afstellen

Afstellen in Boxmeer.

Installatie traplift

Installatie in Genemuiden.

favicon-valleiliften

Contact

Wij helpen met onze service iedereen, altijd en overal in Nederland. Of het nu gaat om advies, aanschaf of installatie van uw traplift: bel ons op: 088 - 11 55 693.

Of vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Scroll naar top