Trapliften en stoelliften in Made

Offerte aanvragen

Bel ons: 088-1155693

Afspraak maken?

Vrijblijvend advies?

Op zoek naar een traplift in Made?

Dankzij een traplift komt u weer op plekken in huis waarvan u dacht niet meer te kunnen komen. Uw kelder, zolder en alle andere ruimtes worden weer bereikbaar. Met onze trapliften is het zelfs mogelijk om één of meerdere verdiepingen te overbruggen. Is uw woning of tuin in Made en omstreken alleen bereikbaar via een trap? Dit is geen probleem meer met onze buitentrapliften. Deze trapliften zijn zo gemaakt dat ze alle weersomstandigheden aan kunnen. Voor elke trap in Made is een passende oplossing te vinden.

Meer informatie of een prijsopgave?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Contactformulier

Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trapliftmonteur in Made

Onze trapliftmonteurs zitten verspreid door heel Nederland. Daarom is er ook altijd een werkzaam bij u in Made. Onze betrokken experts geven altijd een eerlijk en passend advies. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden.

Onze trapliftmonteur uit Made werkt volgens de laatste veiligheidseisen en plaatst alleen trapliften die aan alle veiligheidsnormen voldoen. Zo bent u verzekerd van een veilige traplift waar u jarenlang plezier van hebt. Mocht er iets mis zijn, dan kan de trapliftmonteur uit Made snel bij u zijn om het probleem op te lossen. Dat is een voordeel van een monteur bij u uit de buurt.

 • Dankzij een traplift is verhuizen niet meer noodzakelijk.
 • Met een traplift beweegt u zelfstandig tussen verdiepingen.
 • Een traplift geeft u uw vrijheid weer terug.

Informatie

Onze vakmannen geven altijd een eerlijk advies en plaatsen betaalbare, degelijke stoelliften.

/01

Soorten trapliften

Voor elke situatie een geschikte oplossing.

/02

Traplift met bocht

Een traplift met één of meerdere bochten.

/03

Traplift vergoeding

Vergoeding krijgen voor uw traplift? Ontdek hoe!

/04

Advies

Wilt u zich laten adviseren? Neem contact op.

Wist u dat?

Een traplift is een stoel met aandrijving die zich voortbeweegt over een rail die is bevestigd op een trap. Een traplift wordt, indien mogelijk, bij voorkeur langs de muurzijde van de trap aangebracht. Een dergelijke lift is primair bedoeld voor personen die niet op eigen kracht naar boven of naar beneden kunnen. Over het algemeen zijn er voor de installatie van een traplift geen bouwkundige werkzaamheden nodig.

Vergoeding trapliften in Made

Dankzij de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) is het mogelijk om een trapliftvergoeding in Made aan te vragen. Dit doet u bij het zorgloket of wijkteam in Made of omgeving. De indeling van de Wmo is per gemeente verschillend. Laat u zich daarom goed informeren voordat u een traplift aanschaft. Zo zijn er gemeentes die u een traplift in bruikleen aanbieden of u de keuze geven uit een beperkt aantal leveranciers en standaardmodellen.

Vanuit de Wmo kunt u ook een pgb aanvragen. Dit is een persoonsgebonden budget waarmee u zelf een traplift kunt kopen. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding wordt onderzocht of u hier recht op heeft. Er wordt naar een aantal zaken gekeken; uw leeftijd, inkomen, vermogen en gezinssamenstelling. Ook de hoogte van de eigen bijdrage die de gemeente kan vragen is hiervan afhankelijk. Het is niet altijd voordelig om een traplift via de gemeente te regelen. De eigen bijdrage kan hoog oplopen en u heeft geen tot weinig keuze in de traplift die u krijgt. Vergelijk daarom verschillende opties om te bepalen wat in de gemeente van Made het voordeligst voor u is.

Zijn trapliften veilig?

De trapliften die wij plaatsen in Made zijn uiteraard helemaal veilig. Alle trapliften moeten aan de standaard veiligheidseisen voldoen. Ook wanneer de stroom in Made of omgeving uitvalt, kunt u nog veilig gebruik maken van uw traplift. Dankzij de twee accu’s hoeft u nooit bang te zijn dat de traplift tijden de rit plotseling stopt. Er zijn verschillende opties om het gebruik zo veilig en makkelijk mogelijk te maken. Zo kunt in veel gevallen kiezen voor een meedraaiende stoel. Deze stoel draait u zelf in een positie die voor u het makkelijkst en comfortabelst is. Bepaal zelf of u in de rijrichting kijkt of dat u zijwaarts beweegt. Met extra grote bedieningsknoppen of een joystick is een traplift ook eenvoudig te bedienen voor blinden en slechtzienden. Onze experts uit Made kunnen u er alles over vertellen.

 • Startblokkering

  De lift vertrekt niet zonder u. De traplift start alleen wanneer de sleutel in het contact zit en de armleuningen naar beneden zijn gezet.

 • Sleutelvergrendeling

  Er kan niemand ongewenst gebruik maken van uw traplift.

 • Veiligheidsgordel

  Om de rit zo veilig mogelijk te laten verlopen zijn alle trapliften voorzien van een veiligheidsgordel.

 • Veiligheidsrail

  Dankzij de veiligheidsrail komt uw kleding nooit klem te zitten in de rail.

 • Klembeveiliging

  Zodra de lift onderweg een obstakel tegenkomt, stopt de traplift. Zo komt u nooit klem te zitten.

 • Noodstop

  Met een druk op de knop maakt u een noodstop als dat nodig is.

Beoordelingen van

ONZE KLANTEN

Een kennis wees me op deze site. Ook zijn moeder kon de trap niet meer op. Dankzij jullie traplift kan mijn moeder nu weer overal in huis komen. Ze zit daardoor zichtbaar beter in haar vel. Bedankt voor de uitstekende service!

Mevrouw Holthuis

24.07.2024, uit Leidschendam.

Mijn schoonouders zijn zeer tevreden met hun traplift die we voor ze geregeld hebben via Valleiliften. De lift werkt goed en de prijs viel ons alleszins mee. Handig dat je vooraf meerdere offertes vergelijken kunt. In ons hebben jullie een tevreden klant.

Meneer Kosten

23.07.2024, uit Woerden.

Voor elke trap en situatie een traplift

Onze trapliftmonteurs uit Made monteren trapliften op elke denkbare trap. Rechte trappen, trappen met bochten of wenteltrappen. Binnenshuis of buitenshuis. Trapliften worden zo gemonteerd dat uw medebewoners nog steeds van de trap gebruik kunnen maken. Wanneer u een smalle trap heeft is het mogelijk om een parkeerbocht te installeren. De rail loopt dan een stukje door de bocht om en staat niemand in de weg als er geen gebruik van wordt gemaakt. Bij een trap met bochten mag u vaak zelf bepalen aan welke kant van de trap het railsysteem loopt. Onze trapliftexpert uit Made zal u daarbij adviseren.

Beide kanten hebben zo hun voor- en nadelen. De binnenzijde neemt de minste ruimte in beslag, terwijl de steilere bocht niet altijd als comfortabel wordt ervaren. De buitenzijde is minder steil, maar zorgt er wel voor dat uw medebewoners over het smalle gedeelte van de treden lopen. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Wanneer u afhankelijk bent van een rolstoel komt u met een speciale plateaulift veilig en geheel zelfstandig boven. De rolstoeltraplift heeft een plateau waar de rolstoel gemakkelijk opgereden kan worden. Verder zijn er speciale trapliften die extra gewicht kunnen dragen, evenals trapliften voor kinderen en trapliften voor blinden en slechtzienden. Voor onze trapliftexpert uit Made is geen trap te klein of uitdaging te groot.

Offertes voor trapliften in Made en omstreken

Vraag vrijblijvend offertes aan voor trapliften geplaatst in Made en omstreken. Bekijk en vergelijk verschillende aanbieders om zo een goede keuze te maken. Uiteraard helpen onze trapliftexperts uit Made u graag verder.

Onze laatste

PROJECTEN

Nieuwe traplift

Nieuwe traplift plaatsen in Leiderdorp.

Stoellift afstellen

Afstellen in Brunssum.

Installatie traplift

Installatie in Doesburg.

favicon-valleiliften

Contact

Wij helpen met onze service iedereen, altijd en overal in Nederland. Of het nu gaat om advies, aanschaf of installatie van uw traplift: bel ons op: 088 - 11 55 693.

Of vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Scroll naar top