Trapliften en stoelliften in Culemborg

Offerte aanvragen

Bel ons: 088-1155693

Afspraak maken?

Vrijblijvend advies?

Veilige traplift in Culemborg

Onze trapliftmonteurs plaatsen veilige trapliften in Culemborg. Een traplift biedt vele voordelen en geeft u uw mobiliteit weer terug. U beweegt geruisloos van de ene naar de andere verdieping. Onze trapliften zijn op elke trap te monteren, dus ook op die van u. Onze trapliftexpert uit Culemborg begeleidt u bij de aanschaf van een traplift die het beste bij u past.

Meer informatie of een prijsopgave?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

Contactformulier

Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trapliftmonteur in Culemborg

Bij onze trapliftmonteur uit Culemborg staat kwaliteit en veiligheid voorop. U bent er daarom van verzekerd dat u goed geholpen wordt door onze vakmannen. Ze werken altijd volgens de laatste veiligheidseisen. De expert uit Culemborg komt bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Alles gaat in overleg en wij houden uiteraard rekening met uw wensen en uw budget. Een groot voordeel van een trapliftmonteur uit Culemborg is dat hij snel ter plaatse kan zijn wanneer er zich een probleem voordoet. Afspraken hierover vindt u terug in het onderhoudscontract.

Informatie

Onze vakmannen geven altijd een eerlijk advies en plaatsen betaalbare, degelijke stoelliften.

/01

Soorten trapliften

Voor elke situatie een geschikte oplossing.

/02

Traplift met bocht

Een traplift met één of meerdere bochten.

/03

Traplift vergoeding

Vergoeding krijgen voor uw traplift? Ontdek hoe!

/04

Advies

Wilt u zich laten adviseren? Neem contact op.

Wist u dat?

Een traplift is een stoel met aandrijving die zich voortbeweegt over een rail die is bevestigd op een trap. Een traplift wordt, indien mogelijk, bij voorkeur langs de muurzijde van de trap aangebracht. Een dergelijke lift is primair bedoeld voor personen die niet op eigen kracht naar boven of naar beneden kunnen. Over het algemeen zijn er voor de installatie van een traplift geen bouwkundige werkzaamheden nodig.

Trapliftkosten en vergoeding in Culemborg

Er zit enorm veel verschil in de prijzen van trapliften. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw situatie en behoefte. Een standaardmodel traplift op een rechte trap is bijvoorbeeld goedkoper dan een aangepaste traplift gemonteerd op een wenteltrap. Het is ook mogelijk om tegen meerprijs het soort bekleding en kleur aan te passen. Informeer bij uw gemeente in Culemborg naar de mogelijkheden van een vergoeding. Dankzij de Wet Maatschappelijke Ondersteuning zijn gemeenten verplicht om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan wonen.

Hoe uw gemeente in Culemborg of omgeving deze wet inzet mogen zij zelf bepalen. Vaak hebben ze een contract met een aanbieder waar u een beperkte keuze krijgt uit de modellen die zij leveren. Of u krijgt een traplift in bruikleen van de gemeente. Vanuit de Wmo kunt u een pgb aanvragen. Met dit persoonsgebonden budget koopt u dan zelf uw eigen traplift. Deze kosten kunt u declareren bij de Sociale Verzekeringsbank. Gemeenten mogen een eigen bijdrage vragen voor zowel de zorg in natura als voor het pgb. Dit bedrag kan uiteindelijk zo hoog worden dat het voordeliger is om zelfstandig een traplift aan te schaffen. Het is verstandig om u hierover goed te laten informeren bij uw gemeente in Culemborg.

Zijn trapliften veilig?

Trapliften die geplaatst worden in Culemborg zijn uiterst veilig dankzij de strenge veiligheidseisen van de fabrikanten waarmee onze monteurs samenwerken. Dankzij de sleutelvergrendeling en startblokkering kan er nooit iemand gebruik maken van uw traplift zonder uw toestemming. De lift zal ook niet vertrekken voordat de sleutel in het contact zit. De traplift is voorzien van klemdetectie. Dit betekent dat de traplift stopt zodra het een obstakel tegenkomt. Mocht u zelf de traplift onmiddellijk willen doen stoppen? Met een druk op de knop maakt de traplift een noodstop. Kleding komt niet vast te zitten in de veiligheidsrail en dankzij de veiligheidsriem weet u zeker dat u veilig boven komt.

Naast deze standaardeisen is het mogelijk om trapliften te voorzien van extra maatregelen om de lift nog veiliger te maken. Dit kan bijvoorbeeld een meedraaiende stoel zijn of een verlichte voetensteun, waardoor deze altijd goed zichtbaar is. De mogelijkheden voor het extra veilig maken bespreekt u met onze trapliftmonteur uit Culemborg.

Beoordelingen van

ONZE KLANTEN

Mijn moeder wordt steeds slechter ter been en het was voor haar eigenlijk niet meer vertrouwd om te traplopen. Eerst dachten we aan een slaapkamer op de begane grond, maar een traplift is handiger en voordeliger. We hebben geen spijt van onze keus!

Mevrouw Peterse

24.07.2024, uit Grave.

In ons krappe huisje hebben we een trap staan met een bocht erin. Nooit gedacht dat daar ook gewoon een traplift op geinstalleerd kon worden. Een pak van het hart voor mijn man die slecht ter been is. De prijs was prima, net als de service.

Meneer Broekhoven

23.07.2024, uit Wijk Bij Duurstede.

Soorten trapliften

Onze monteurs uit Culemborg plaatsen trapliften op alle soorten en maten trappen. Van smalle, rechte trappen tot wenteltrappen. Met onze verschillende soorten trapliften hebben wij ook de oplossing voor u. Naast onze trapliften voor alle mogelijke bochten en structureren, heeft ook keuze uit deze extra opties:

 1. Trapliften voor blinden en slechtzienden
  Onze trapliften worden op verzoek zo aangepast dat ook blinden en slechtzienden hier makkelijk gebruik van kunnen maken. Het bedieningspaneel wordt speciaal op maat gemaakt. De monteur uit Culemborg neemt na plaatsing uitgebreid de tijd om de eigenaar te laten wennen aan de nieuwe traplift.
 2. Extra stevige trapliften
  Een gemiddelde traplift kan maximaal tussen 120 en 160 kilogram dragen. Soms is het noodzakelijk dat de traplift meer kan dragen. Daarvoor zijn speciale trapliften ontwikkeld. Een extra stevige lift draagt maximaal tussen 220 en 300 kilogram. Ook de stoel is aangepast, die heeft een verbreed zitvlak voor meer comfort.
 3. Rolstoeltraplift
  Voor rolstoelgebruikers zijn speciale rolstoeltrapliften gemaakt. Deze hebben een plateau in plaats van een stoel. Er kan geheel zelfstandig gebruik gemaakt worden van deze lift. Hij zal ook niet vertrekken voordat u veilig op het plateau staat. Het plateau is opklapbaar, zodat deze niet veel ruimte in beslag neemt als er geen gebruik van wordt gemaakt.
 4. Kindertrapliften
  Bent u op zoek naar een kindertraplift in Culemborg? Het kan voor kinderen moeilijk zijn om op een gewone trapliftstoel te zitten. Speciaal voor kinderen zijn er daarom verstelbare stoelen die het op- en afstappen vergemakkelijken. Wanneer uw kind uit de stoel is gegroeid, kan deze eenvoudig worden vervangen voor een nieuwe stoel. Het railsysteem blijft onveranderd. Het is mogelijk om tegen meerprijs de stoel en het railsysteem te bestellen in een kleur naar wens. Dit maakt de traplift fleuriger en leuker voor uw kind. Onze trapliftexpert uit Culemborg kan u verschillende voorbeelden laten zien.
 5. Buitentrapliften
  Wie aan een traplift denkt, denkt waarschijnlijk gelijk aan een traplift binnenshuis. Wist u dat onze monteurs uit Culemborg ook buitentrapliften plaatsen? Deze liften worden geplaatst op alle soorten trappen. Beton, hout, staal; alles is mogelijk. Buitentrapliften werken hetzelfde als de liften voor binnen. Daarnaast zijn deze extra goed beschermd tegen alle weersomstandigheden. De elektronica is goed geborgen en dankzij de UV-werende coatings is al het materiaal goed beschermd.
Onze laatste

PROJECTEN

Nieuwe traplift

Nieuwe traplift plaatsen in Hengelo.

Stoellift afstellen

Afstellen in Amersfoort.

Installatie traplift

Installatie in Haarlem.

Offertes voor trapliften in Culemborg en omstreken

Wanneer u op zoek bent naar een traplift in Culemborg is het verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken. Via Valleiliften.nl vraagt u gemakkelijk en snel meerdere offertes aan die aansluiten bij uw wensen. Onze experts uit Culemborg staan altijd voor u klaar wanneer u vragen heeft.

favicon-valleiliften

Contact

Wij helpen met onze service iedereen, altijd en overal in Nederland. Of het nu gaat om advies, aanschaf of installatie van uw traplift: bel ons op: 088 - 11 55 693.

Of vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Scroll naar top